TeachMeet på SETT SYD!

SETT SYD  bjuder in till TeachMeet onsdag 16 oktober april kl. 16.30-18.00 på Malmömässan. Vi fyller, med din hjälp, ett rum fullt med lärare som delar med sig av sina bästa idéer.

Under kvällen kommer du kunna uppleva föredrag från andra lärare, pedagoger, skolledare (ej företag) där de delar med sig av tips och idéer om undervisningsprogram, strategier eller verktyg som förenklar deras vardag i sin yrkesroll. Föredragen ska vara 3 minuter och endast av lärare, för lärare.

En riktigt TeachMeet ska vara avslappnad, reklamfri och anpassat för lärare. Det kan vara slumpmässigt vem som kommer näst upp på scen. Du som deltagare får en dryckesbiljett som kan användas i pausen eller under kvällens gång. Önskas mer är det kortbetalning som gäller. Se till att inte missa SETT SYDs roligaste mingelkväll.

OBS: Begränsat antal platser!

 

 

Vill du upp på scen och prata under TeachMeet?

Ta chansen att stå i rampljuset och prata om din smartaste idé, dela med dig av dina erfarenheter eller varför inte presentera verktygen du inte klarar dig utan. Via denna länk kan du anmäla ditt intresse så du får chansen att komma upp på scen och hålla föredrag i 3 minuter.

TeachMeet

Onsdag 16 oktober kl. 16.30-18.00 på Malmömässan

Gratis

Mingel inkl. en dryckesbiljett!

Vi förlänger SETT SYDs första dag och bjuder in till mingel med dryck & snacks, intressanta möten och chansen att höra dina branschkollegors bästa tips och idéer.

TeachMeet arrangeras i sammarbete med: