HITTA HIT

Hur kommer jag till Malmömässan?

Citytunneln går kontinuerligt från Centralstationen och Triangelns Station och stannar efter 5-7 minuter vid Malmömässan. Dessutom stannar buss 6, 7 och 33 på station Hyllie, som ligger några minuters promenad från mässan.

För mer information hur du enklast tar dig dit, klicka här.

Finns det parkering?

I direkt anslutning till Malmömässan finns flertalet parkeringshus och parkeringsplatser. Närmst Malmömässan ligger P-Norr som drivs av P-Malmö. Här kan du parkera din personbil alla dagar i veckan. I närområdet finner du även tre parkeringshus hos Emporia, Malmö Arena samt P-huset Hyllie.

I hyllie finns en parkering för större fordon samt släp på P-Väster brevid Emporia. Här kan du parkera ditt större ekipage på den grusade delen av parkeringen längst bort. För parkering av enbart släp på P-Väster så behöver du anmäla ditt registreringsnummer i expeditionen i P-huset Hyllie.

För att slippa stå i kö till parkeringsautomaterna kan man nu ladda ner Easypark till sin smartphone och betala parkeringen via deras app. Betalningssättet fungerar på alla P-Malmös parkeringar. Mer information om Easypark här

Om du önskar övrig information kring parkering i Hyllie vänligen besök P-Malmös hemsida.

Vilka hotell rekommenderar vi?

BW Malmö Arena Hotel
Mitt emot Malmömässan ligger Malmö Arena Hotel. BW Malmö Arena Hotel är ett event- och affärshotell som i dagsläget har 395 rum. Hotellet som öppnade år 2015 ligger på bästa läge i Malmö Hyllie som erbjuder rum till rimliga priser.

Quality Hotel View
På Quality Hotel View befinner du dig verkligen i händelsernas centrum. Hotellet ligger mitt i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö, som blir ett nav i en av Europas mest dynamiska regioner – Öresundsregionen.
Hotellet har 302 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum. Hotellet har ett fint gym med relaxavdelning samt på bottenplan finns lunch- och à la carte-restaurangen Brasserie X – food with a pinch of surprise.

Scandic Triangeln
Tre minuter med tåg från Malmömässan hittar vi Scandic Triangeln. Scandic Triangeln har 20 våningar, med 221 stora och ljusa rum som bjuder på en fantastisk utsikt över Malmö.

PROGRAMMET

Kan man boka plats till föreläsningarna?

Konferensen på SETT SYD är som en festival! På plats går du bara till de föreläsningar du vill lyssna till. Vi öppnar salarna 30 minuter innan föreläsningen börjar. Observera att du måste ha en köpt konferensbiljett för att få delta på föreläsningarna.

Om du bokar en biljett till styrnings- och ledningsspåret är du garanterad plats på de föreläsningar på detta spår.

Har du bokat en biljett till SETT Master Class har du en garanterad plats på vald workshop.

Finns det fotograf på mässan?

Ja, vi har en fotograf plats på SETT SYD under båda dagarna. Om ni inte vill synas i bild säger ni till fotografen på plats.

PÅ PLATS

Finns det garderob?

Garderoberna finns vid entrén intill mässhallen där du kan lämna av dig jacka och väska.

Får jag ta med mig hund?

Tyvärr får husdjur inte följa med in på mässan. (Gäller ej ledarhund)

Finns det hörslinga?

Ja, hörslinga finns i samtliga föreläsningssalar.

Finns det mat på plats?

Ja, restaurang Forest har öppet 11.00 – 15.00 båda dagarna och Caféet är öppet 08.30 – 16.30 den 16 oktober och 08.30 – 16.00 den 17 oktober.

Se vad som erbjuds HÄR!

BILJETTER & ANMÄLAN

Jag hittar inte min biljett/namnskylt, vad gör jag?

Din namnskylt/biljett finns på din bokningsbekräftelse som skickas till din mail från noreply@trippus.se. Om du inte hittar den kan du maila oss på sett@easyfairs.com så skickar vi om din bokningsbekräftelse till dig.

 

Kan jag avboka min biljett?

När du har gjort en bokning är den bindande. Du kan däremot överlåta din biljett till en kollega. För att ändra namn på biljetten går du in på din bokning och klickar på ”Klicka här för att redigera personlig information”. 

Kan jag överlåta min biljett?

Om du fått förhinder kan överlåta din biljett till en kollega eller ändra något i ditt namn om du skulle behöva. För att ändra namn på biljetten går du in på din bokning och klickar på ”Klicka här för att redigera personlig information”.

 

Vilket spår ska jag välja?

Det finns två olika spår: Pedagogik- & Didaktikspåret samt Ledning- & Utvecklingsspåret.

Pedagogik- & Didaktikspåret riktar sig till dig som lärare eller pedagog och avhandlar allt från ren pedagogik, modernt lärande och lärmiljöns betydelse till mer praktiknära exempel.

Ledning- & Utvecklingsspåret är främst riktat till skolans och förskolans chefer och beslutsfattare på olika nivåer, men även lärare och förskollärare med ett utvecklingsuppdrag.

Jag har skrivit fel fakturauppgifter, vad gör jag?

Om du har skrivit in felaktiga fakturauppgifter kan du maila ditt bokningnummer eller fakturanummer och de korrekta uppgifterna till sett@easyfairs.com så ändrar vi detta åt dig. Observera att vi tar ut en avgift på 200 SEK.

 

Hittar du inte svaret ovan? Maila oss på sett@easyfairs.com så hjälper vi dig!