Vad roligt att du ska vara med och ställa ut på SETT SYD 2019!

Nedan hittar du praktisk information samt marknadsföringsmaterial inför mässan.

Vi erbjuder dig som utställare möjlighet att samla kontaktinformation genom att skanna besökarnas namnbrickor med vår kostnadsfria mobilapp. Vill du använda dig av besökarskanningen eller ha mer info om tjänsten så skicka ett mail till sett@easyfairs.com.

Malmömässan
Mässgatan 6
216 23 Malmö

BW Malmö Arena Hotel
Mitt emot Malmömässan ligger Malmö Arena Hotel. BW Malmö Arena Hotel är ett event- och affärshotell som i dagsläget har 395 rum. Hotellet som öppnade år 2015 ligger på bästa läge i Malmö Hyllie som erbjuder rum till rimliga priser.

Quality Hotel View
På Quality Hotel View befinner du dig verkligen i händelsernas centrum. Hotellet ligger mitt i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö, som blir ett nav i en av Europas mest dynamiska regioner – Öresundsregionen.Hotellet har 302 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum. Hotellet har ett fint gym med relaxavdelning samt på bottenplan finns lunch- och à la carte-restaurangen Brasserie X – food with a pinch of surprise.

Scandic Triangeln
Tre minuter med tåg från Malmömässan hittar vi Scandic Triangeln. Scandic Triangeln har 20 våningar, med 221 stora och ljusa rum som bjuder på en fantastisk utsikt över Malmö.

Rökförbud och förbud mot öppen eld gäller på Malmömässan. OBS! Allt dekorationsmaterial i montern måste vara brandbeständigt. Ska ni laga mat eller dylikt måste det vara god ventilationi montern. Vi har automatiskt brandlarm i våra mässhallar vilket innebär att våra rökdetektorer är mycket känsliga. Utryckning orsakat av utställare debiteras.

Önskas ström längre än till kl. 16.00 mässans sista dag, meddela Mäss-Service. Önskas nattström beställs detta i samband med övrig elbeställning.

All typ av filmning inne på mässan måste godkännas i förhand av mässans projektledning.

Vid frågor om transport/frakt ber vi er kontakta Josefine Solvang: josefine@malmomassan.se.

Vi vill på ett enkelt sätt skapa ett problemfritt deltagande för er så att ni kan fokusera på mässdeltagandets affärsmässiga resultat och ägna er åt viktiga säljaktiviteter. Vid arrangemang organiserade av Easyfairs är utställarförsäkring obligatoriskt, men det finns undantag. Var vänlig kontrollera er företagsförsäkring eller andra försäkringar ni har, så ni har ett försäkringsskydd som känns relevant för er.

Under pågående mässa får varutransporter till hallen endast ske en timme före mässan öppnar. Förvaringsutrymmen för gods ni behöver under mässan beställer ni på plats när ni packat upp er monter.

Bemannad garderob finns i entrén på MalmöMässan. Garderoben har öppet 30 min före mässan öppnar samt 30 min efter stängning.

Gasoltuber får ej förvaras i montern nattetid utan skall märkas, väl synligt, med monternummer och placeras i gången utanför montern efter stängning för att hämtas för förvaring. Vid behov av gasolflaskor i montern, skal detta anmälas till Josefine Solvang josefine@malmomassan.se.

Följande gäller för hantering av gods på Malmömässan:

Gods kan tas emot tidigast 9 oktober och måste hämtas senast 18 oktober.

  • Tänk på att i förväg anmäla om du har skrymmande gods över 2,5 meter långt eller brett, eller gods som väger över 3 ton.
  • Ditt gods blir levererat till montern enligt normala fraktbestämmelser och debitering skrev enligt Malmö Mäss-Service prislista. Om ni själv önskar att ta emot leverans till SETT SYD ligger det er själv att bevaka denna ankomst. Tänk på att Du blir debiterad om Din transport ber om truckhjälp. Mindre paket tas emot och förvaras i låst utrymme samt levereras automatiskt till er monter, mot avgift.
  • Om ni har gods som väger över 1 ton per kolli, eller som är mer än 2 meter brett och/eller mer 2,5 m högt måste ni kontakta josefine@malmomassan.se minst två veckor i förväg.
  • I de fall där speditören, som levererar godset, ber oss transportera in godset till montern, kommer vi att göra det på utställarens bekostnad, oavsett vad som överenskommits mellan speditören och utställaren. Debitering sker enligt Malmö Mäss-Service prislista.
  • Under sista inflyttningsdagen påbörjas läggningen av gångmattor till kl. 16.00. Efter denna tid skall gångarna hållas fria från gods, emballage samt avfall.
  • Emballage och tomgods är inte tillåtet att försvara i montern, kontakta Malmö Mäss-Service för bortforsling och lagring av detta, minsta debitering är två kubikmeter. Allt material som förvaras utanför er hyrda monterplats under arrangemanget kommer att debiteras enligt gällande prislista.
  • Om godset ankommer före angiven tid då vi tar emot godset, kommer vi att köra det till lagret och kostanden för detta debiteras utställaren, desamma gäller om godset inte avhämtat inom angiven tid.
  • OBS! Malmömässan påtar sig inget ansvar för godset under godshantering.
  • Gods hämtas senast 18 oktober. Kostnader för lagerhållning av gods som ej hämtats inom angiven tid kan tillkomma.
  • Fraktsedlar: Det åligger utställaren att tillse att gods som ska hämtas är uppmärkt med korrekta fraktdelar. Tjänsten kan i särskilda fall köpas av Malmömässan mot tilläggskostnad.

MalmöMässan, SETT SYD
Företagsnamn, Monternummer
Kontaktperson (hos er), telefonnummer
Mässgatan 6
SE-215 32 Malmö

Husdjur får ej komma in på mässan. Endast ledhundar är tillåtet.

Monterns höjd är 2,5 meter. Observera att det ej är tillåtet att bygga över 2,5m utan tillstånd. Höjdbyggnation debiteras. Boka höjdbyggnation hos Mäss-Service li@mass-service.se

Inflytt
Tisdag 15 oktober 07.00-20.00
Önskas inflytt senare än kl. 20.00 så är detta OK mot en avgift på 2000kr/monter. Detta måste föranmälas till Malmö Mäss-Service.

Utflytt
Torsdag 17 oktober 16.00-22.00
Portar och grindar öppnas så fort tomemballaget körts ut. Observera att utflyttning tidigast kan påbörjas ca 30 min. efter det mässan stängt dvs. kl. 16.30 på sista mässdagen. (Mattor ska rullas in och tomemballage köras ut etc.) Håll gångarna fria så går det fortare! Tack på förhand för visat tålamod. Färdigpackat och uppmärkt gods går bra att hämta fram till kl. 16.00 den 18 oktober.

För att säkerställa högsta kapacitet och tillgänglighet för affärskritiska tillämpningar rekommenderar vi alltid en trådbunden anslutning. Kontakta Malmö Mäss-Service för beställning.

OBSERVERA ATT DET INTE ÄR TILLÅTET ATT TA MED EGEN RAUTER! Då dessa slår ut mässhallens nätverk.

Malmömässan tillhandahåller fritt trådlösa nätverket i alla publika utrymmen. Vi lämnar dock inga garantier för att denna kostnadsfria tjänst är fullkomligt funktionssäker i alla lägen.

Citytunneln går kontinuerligt från Centralstationen och Triangelns Station och stannar efter 5-7 minuter vid Malmömässan. Dessutom stannar buss 6, 7 och 33 på station Hyllie.

Projektledare Easyfairs:
Helene Pratt
helene.pratt@easyfairs.com
08-506 650 26

Projektkoordinator Easyfairs:
Anton Eriksson
anton.eriksson@easyfairs.com
08-506 650 16

Säljansvarig Easyfairs:
Christina Olsson
christina.olsson@easyfairs.com
08-506 650 01

Projektledare Malmö Mäss-service:
Li Mellberg
li@mass-service.se
040-642 99 26

Projektledare Malmömässan:
Josefine Solvang
josefine@malmomassan.se
040-631 63 27

Malmö Mässrestauranger:
Lotta Brönmark
lotta.bronmark@malmomr.se
040-642 10 05

Under in- och utflyttning samt mässans öppettider tillhandahåller MalmöMässan kärl för allt brännbart material.

Under pågående mässa får varutransporter till hallen endast ske en timme före mässans öppnande. Förvaringsutrymmen för gods ni behöver under mässan beställer ni på plats när ni packat upp er monter. Det går bra att leverera gods från och med onsdagen den 9 oktober, vardagar mellan 08.00-16.00.

Det finns truckhjälp väl på plats vid inflyttning, kostnaden beror på vad ni behöver truckhjälp med och ni betalar truckhjälpen tillsammans med er faktura från Mäss-Service.

Leveransadress
Det är mycket viktigt att du märker godset noggrant, ange adressen på följande sätt:

MalmöMässan
SETT SYD
Företagets namn, monternummer*
Kontaktperson (hos er), telefonnummer
Mässgatan 6
SE-215 32 Malmö

Mottagarkontakt:
Li Mellberg
040-642 99 26

*Notera att godset måste vara uppmärkt med monternummer, företagsnamn och mässnamn för att
kunna köras ut till er monter och finnas på plats när ni kommer dit.

Spelas musik i montern eller genomförs demonstrationer förutsätts att musik/demonstrationsplatsen avskärmas på ett sådant sätt att ljudet ej går utanför den egna montern. Dessa begränsningar är till för allas trevnad och effektivitet.

Mässrestauranger i Malmö erbjuder er som utställare att köpa lunchkuponger vilket innebär att ni kan äta en av våra lunchrätter till specialpris. Kupongerna kan köpas på plats alternativt förbeställas per mail. Betalning kan ske kontant, med kontokort eller mot faktura. Kupongerna säljs i häften om 10 stycken, brutna häften återköps ej. Observera att enstaka luncher inte kan faktureras. Vid köp mot faktura tillkommer en fakturaavgift på 125kr. Maila er beställning till: kuponger@malmomr.se eller ring 040-642 10 00.

Av Malmö Mäss-Service kan du beställa inredning till din monter. Tänk därför på att vara ute i god tid med er monterplanering och beställning. Efter 24 september läggs ett tillägg av 25% på priset och under inflyttningsdagen läggs 50% på monterbeställningar.

Mäss-Service finns i mässlokalen i anslutning till inlastningsportarna för frågor om monterbyggnation och teknik. Här kan ni bl.a. göra kompletterande efterbeställningar av montermaterial/utrustning. De har öppet:

Tisdag 15 oktober kl. 07.00-20.00
Onsdag 16 oktober kl. 07.00-17.00
Torsdag 17 oktober kl. 07.00-22.00

 

Kontakt och beställning görs till:

Li Mellberg
Projektledare
li@mass-service.se
040-642 99 26

www.mass-service.se

Fyll din monter med livets goda i form av mat och dryck. Mässrestauranger i Malmö äger utskänkningstillståndet på mässan vilka tillhandahåller alkoholhaltiga drycker och har Montercatering för dig som utställare. Mässrestauranger ger dig även förslag på något trevligt att bjuda dina besökare i montern. Montercatering levererar allt ifrån kaffe och smörgåsar till snittar och bubbel direkt till din monter. Eftersom vi finns och agerar direkt på plats kan du enkelt och snabbt höja nivån i din monter och bjuda på något extra. Kontakta oss, så berättar vi mer! Maila er beställning till: montercatering@malmomr.se eller ring 040-642 10 00.

Av Malmö Mäss-Service kan du beställa inredning till din monter. Tänk därför på att vara ute i god tid med er monterplanering och beställning. Efter 24 september läggs ett tillägg av 25% på priset och under inflyttningsdagen läggs 50% på monterbeställningar. Beställning görs till: Li Mellberg li@mass-service.se.

Obs! Det är inte tillåtet att påbörja demontering av montern före klockan 16:00 sista mässdagen. Montern måste även vara bemannad fram till denna tidpunkt. I förekommande fall kan Easyfairs komma att påföra ett vitesbelopp om 10 000 kr, om detta inte efterföljs.

Parkeringsplatser med automater finns i anslutning till mässhallen. Automaterna tar de flesta svenska bensinkort och VISA-kort men endast parkeringen närmast mässan (T0) tar internationella kreditkort.

Vi vill göra er uppmärksamma på att något post- eller bankkontor inte finns på mässområdet. Närmsta bankomat finns på Stationstorget, ca 4 minuters gångväg från mässhallen.

Rökning sker utomhus.

Ni som utställare ansvarar själva för städning i den egna montern under inflytt, mässans gång och utflytt. Städning inför öppning av mässan ingår ej. Monterstädning för hela perioden kan beställas Malmö Mäss-Service.

Vi vill göra er uppmärksamma på den stöldrisk som alltid finns på mässor, särskilt under in- och utflyttning, samt före och efter ordinarie öppettider, då många människor är i omlopp. Varje utställare står själv för sin försäkring.

Vi ombesörjer allmän vakthållning, men påtar oss inget ansvar för utställda varor. Extra vakthållning kan beställas av Malmö Mäss-Service.

Inom Malmö rekommenderar MalmöMässan följande taxibolag:
Taxi Kurir: 040-70 000, Taxi 97: 040-97 97 97

Malmö Mäss-Service tillhandahåller all teknik på mässan. Tänk därför på att vara ute i god tid med er monterplanering och beställning. Efter 27 september läggs ett tillägg av 25% på priset och under inflyttningsdagen läggs 50% på monterbeställningar. Beställning görs till: Li Mellberg li@mass-service.se.

Ni skriver själva ut era utställarkort/namnskyltar innan ni kommer till mässan via denna länk: http://www.trippus.net/SETTSYD2019/utstallare.

Namnskylten ska bäras av den personal som ska jobba i er monter, under hela mässan samt vid in- och utflyttning.

I samarbete med If Skadeförsäkringar har Easyfairs Nordic tagit fram marknadens förmånligaste och enklaste försäkring för våra utställare. Se mer information här!

På Malmömässan kommer det i år att finnas en utställar-/talarlounge där ni som utställare har möjlighet att vila fötterna och ta en kopp kaffe.

Mässan är en arbetsplats, stora truckar rör sig i lokalerna och av detta skäl är det inte tillåtet för barn under 16 år att vistas i lokalerna under in- och utflyttning. Respektera förbudet för era barns och våra truckförares skull.

Mässan är en fackmässa, och under öppningstid är åldersgränsen 18 år. För frågor, kontakta helene.pratt@easyfairs.com.

Rensa monterväggarna från häftklammer, stift, tejp m.m. Om detta inte har gjorts debiterar Malmö Mäss-Service en timkostnad. Malmö Mäss-Service debiterar även kostnad för återställande av väggar som utställare målat.

Återlämning av lånat material, nycklar etc., skall göras till Malmö Mäss-Service, omedelbart efter mässans stängning.

Tisdag: 08.30-16.30
Onsdag: 08.30-16.00

Restaurang Cloud
Onsdag 16 oktober 11.00-15.30
Torsdag 17 oktober 11.00-15.30

 

Café (i hallen)
Onsdag 16 oktober 08.30-16.30
Torsdag 17 oktober 08.30-16.00

Öppettider för utställare:

Tisdag 15 oktober: 07.00-20.00 (inflytt)
Onsdag 16 oktober: 07.00-17.00
Torsdag 17 oktober: 08.00-16.00 (16.00-22.00 utflytt)

Marknadsför ert deltagande på SETT SYD!

Klicka på bilden för att ta del av all marknadsföringsmaterial.

Uppdatera din sida!

Alla utställare finns med på denna sida.
Logga in här för att för att uppdatera din utställarsida.

Saknar du lösenord? Maila oss på: sett@easyfairs.com

Klicka på bilden nedan för att se hallskissen.
(Senast uppdaterad: 11 oktober)