Arrangörer

Easyfairs är en del av Artexis Easyfairs Group, ett av Europas ledande mässbolag, som arrangerar 125 evenemang i 16 länder och driver 8 anläggningar i Benelux-länderna och Skandinavien. Artexis Easyfairs har två affärsområden som drivs under två varumärken, Artexis som äger och driver mässanläggningarna Kistamässan och Malmömässan och mässarrangören Easyfairs, som genomför över 50 egna mässor årligen i Sverige. På Easyfairs mässor får du möjligheten att besöka framtiden. www.easyfairs.com

Meet In Grid är ett produktionsbolag som skapar moderna arenor för lärande och förändring. Vår passion och drivkraft är lärandets kraft. Vi tror på mötets magi- det är i gridden tillsammans med andra som förändring sker och förstärks.

Samarbetspartner

Var du än befinner dig på din resa som lärarstudent, lärare eller skolledare finns det många fördelar med att vara medlem i Lärarförbundet. Oavsett om du har jobbat i många år, är ny i yrket eller om du blir arbetslös kan du ta del av ett välfyllt medlemskap. Du är också med och påverkar beslutsfattare i frågor som ligger dig varmt om hjärtat. Viktiga frågor som gör att du kan bli den bästa lärare eller skolledare du kan vara. Tveka inte att kontakta vårt ombud på din skola och berätta vad just du är intresserad av att engagera dig i eller få mer information. Gör då också som 230 000 andra lärarstudenter, lärare och skolledare, bli medlem! www.lararforbundet.se

Kompetenspartner

I Gislaveds kommun är vi sedan länge i framkant med en modern teknisk lärmiljö där pedagoger med hjälp av digitala verktyg har god tillgång till metoder och arbetssätt i undervisningen som främjar elevernas utveckling och lärande. I många år har vi tillämpat en-till-en, och tekniken med lärplattor, datorer, projektorer, robotar, inspirerar till problemlösning, nya kreativa idéer och till att utveckla helt nya arbetssätt i förskola och skola. Goda digitala verktyg, rätt använda, ger en inkluderande och tillgänglig lärmiljö för alla. Detta är betydelsefullt för det pedagogiska arbetet med att stimulera alla elevers språkutveckling oavsett språkbakgrund. Vi har öppna dörrar och en ”dela-kultur” och tillsammans är vi en engagerad personal med höga förväntningar på alla elevers lärande. Vi bygger en likvärdig skola. www.gislaved.se

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet. Hos oss inom förskolan och skolan i Malmö finns framtidens arbetsplats. Här finns initiativkraften och idéerna till nya sätt att jobba. Och vi behöver ännu fler medarbetare som vill utvecklas med oss. Kom och prata med oss om utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom förskolan och skolan!

Ystad har i många år satsat på skolans digitalisering. Sedan 2011 har kommunen successivt infört 1:1 för alla elever från åk 2 till gymnasiet och sedan ett par år tillbaka har all pedagogisk personal från förskolan till gymnasiet ett eget digitalt verktyg. Det har aldrig handlat om en teknisk satsning, utan pedagogiken och lärandet är ständigt i fokus. Ett kompetent, moget och innovativt användande av digitala verktyg handlar om att fortsätta utveckla en kultur och ett förhållningssätt som tillvaratar möjligheterna med digitaliseringen i samband med lärande och administration.

I höst åker deltagare med representanter från förvaltningen och skolans alla verksamheter till SETT SYD. Förhoppningen är att deltagarna får ytterligare fördjupad förståelse för vad som är god undervisningskvalitet kopplat till innovativ användning av digitala verktyg. Att utveckla och sprida det som kommit att bli närmast en vision i Ystad; #gilla_våga_dela, är en annan målsättning.

Det känns fantastiskt roligt att få vara med och sprida bra, undervisningsnära exempel från Ystads kommuns skolor och förskolor vidare i Sverige. Därför har vi också i år valt att bli kompetenspartner till SETT SYD 2018.”
Dennis Hjelmström, Utbildningschef