Arrangörer

Easyfairs är en del av Artexis Easyfairs Group, ett av Europas ledande mässbolag, som arrangerar 125 evenemang i 16 länder och driver 10 anläggningar i Benelux-länderna och Skandinavien. Artexis Easyfairs har två affärsområden som drivs under två varumärken, Artexis som äger och driver mässanläggningarna Kistamässan, Malmömässan och Åbymässan och mässarrangören Easyfairs, som genomför över 50 egna mässor årligen i Sverige. På Easyfairs mässor får du möjligheten att besöka framtiden. Läs mer här!

Meet In Grid är ett produktionsbolag som skapar moderna arenor för lärande och förändring. Vår passion och drivkraft är lärandets kraft. Vi tror på mötets magi- det är i gridden tillsammans med andra som förändring sker och förstärks.

Samarbetspartner

Var du än befinner dig på din resa som lärarstudent, lärare eller skolledare finns det många fördelar med att vara medlem i Lärarförbundet. Oavsett om du har jobbat i många år, är ny i yrket eller om du blir arbetslös kan du ta del av ett välfyllt medlemskap. Du är också med och påverkar beslutsfattare i frågor som ligger dig varmt om hjärtat. Viktiga frågor som gör att du kan bli den bästa lärare eller skolledare du kan vara. Tveka inte att kontakta vårt ombud på din skola och berätta vad just du är intresserad av att engagera dig i eller få mer information. Gör då också som 230 000 andra lärarstudenter, lärare och skolledare, bli medlem! www.lararforbundet.se

Kompetenspartner

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet. Här finns initiativkraften och idéerna till nya sätt att jobba inom förskolan och skolan. Digitaliseringen av skolan är ett av de viktigaste åtagandena som grundskolan i Malmö har. Det är därför viktigt att lärare får träffas och ta del av varandras erfarenheter och utvecklingen inom detta område. Eftersom många av våra elever har ett annat modersmål än svenska är även temat flerspråkighet viktigt för oss.

I Lunds kommuns förskolor och skolor möter du kunskap, idéer och utveckling i praktisk handling. Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Det kollegiala lärandet främjas genom samtalsgrupper där vi utbyter erfarenheter och diskuterar nya rön. Genom att visa vägen och inspirera andra visar vi att Lund är ett levande och ledande kunskapscentrum som gör skillnad. Då, nu och i framtiden. Läs mer här: www.lund.se