Quantcast

Varför ställa ut på SETT SYD?

Varför ställa ut?

På SETT SYD träffas ledande leverantörer och representanter från Sveriges skolor ansikte mot ansikte, som är den mest effektiva formen av försäljning och relationsbyggande. Här når du en stor del av marknaden mycket snabbt vare sig du vill stärka ditt varumärke, gå in på en ny marknad eller lansera en ny produkt eller tjänst. Utställare på plats är alla som erbjuder produkter eller tjänster som kan knytas till det innovativa och det digitala lärandet som exempelvis datorer, pekskärmar, programvara, utbildningar med flera.

Klicka på bilden nedan för att läsa vår utställarinbjudan

Vad vill besökarna uppleva?

Till SETT SYD kommer besökarna primärt för att få inspiration, fylla på med kunskap och uppleva nya produkter och tjänster. Men även för att träffa skolor och kommuner, möta leverantörer och för att mingla med andra i branschen. Utställningen är en aktiv, bubblande mötesplats där utställarna bjuder in till föreläsningar, popup klasser, workshops, diskussioner och tävlingar. En kreativ miljö, som inspirerar och ger energi, är det vi vill ska sammanfatta upplevelsen av SETT SYD. 

Intressant och innovativt konferensprogram

Utöver utställningen erbjuder SETT SYD ett konferensprogram där fokus ligger på det moderna och innovativa lärandet. SETT SYD vill erbjuda enskilda pedagoger, lärare, rektorer och skolchefer det mest intressanta och mest innovativa som finns i Skandinavien att ta del av, men även utifrån det internationella perspektivet, och till en rimlig kostnad.

Utställarnas ord om SETT SYD

 

När vi var med på SETT första gången för fem år sedan visste vi inte helt vad som väntade. Det visade sig att detta var framtiden med nya friska vindar… Framgång genom samarbete med kommuner, företag, skolor och andra organisationer blandat med ett nytt sätt att se på IT, skola och lärande gör det självklart för MV-Nordic att vara en del av detta.

Robin Carlsson – MV-Nordic

Vi på Skolon vill vara med där det händer – och det är på SETT! På SETT hittar vi den målgrupp som har samma intresse som oss: framtidens digitala skola. SETT är med andra ord en bra mötesplats för att skapa viktiga kontakter och dela med sig av sin kunskap. Proffsigt arrangerat och en bra marknadssatsning för oss som företag.

Oliver Lundgren – Skolon

SETT och SETT Syd är för oss viktiga mötesplatser där vi får möjlighet att träffa våra kunder i en inspirerande miljö. Intresset och nyfikenheten för att utveckla skola och förskola genomsyrar alla aktiviteter och vi är glada över att kunna bi-dra med kunskap och kompetens kring skolans digitalisering.

Lena Tamme – Atea

Vem besökte SETT SYD 2016?

 

Priser SETT SYD 2017

Registreringsavgift: 5 000 SEK
Pris per kvadratmeter: 2 390 SEK
Utställarförsäkring: 1 250 SEK

Observera att registreringsavgiften faktureras ca 8 dagar efter anmälan, medan monteryta och utställarförsäkring faktureras 90 dagar innan mässan med 30 dagars betalningsvillkor.

Se hallskissen här. (senast uppdaterad 2017-06-01)

Intresserad av att ställa ut? Kontakta då:

Christina Olsson
Projektsäljare, Easyfairs

+ 46 (0)8 506 650 01
christina.olsson@easyfairs.com