Vad roligt att du ska vara med och ställa ut på SETT SYD 2018!

Nedan hittar du praktisk information samt marknadsföringsmaterial inför mässan.

Vi erbjuder dig som utställare möjlighet att samla kontaktinformation genom att skanna besökarnas namnbrickor med vår kostnadsfria mobilapp. Vill du använda dig av besökarskanningen eller ha mer info om tjänsten så skicka ett mail till sett@easyfairs.com.

Malmömässan
Mässgatan 6
216 23 Malmö

Vi rekommenderar dig som utställare att bo på Malmö Arena Hotell som ligger mitt emot mässan. Alternativt på Quality Hotel View som även det ligger i Hyllie, på stationstorget.

Rökförbud och förbud mot öppen eld gäller på Malmömässan. OBS! Allt dekorationsmaterial i montern måste vara brandbeständigt. Ska ni laga mat eller dylikt måste det vara god ventilationi montern. Vi har automatiskt brandlarm i våra mässhallar vilket innebär att våra rökdetektorer är mycket känsliga. Utryckning orsakat av utställare debiteras.

Vi vill på ett enkelt sätt skapa ett problemfritt deltagande för er så att ni kan fokusera på mässdeltagandets affärsmässiga resultat och ägna er åt viktiga säljaktiviteter. Vid arrangemang organiserade av Easyfairs är utställarförsäkring obligatoriskt, men det finns undantag. Var vänlig kontrollera er företagsförsäkring eller andra försäkringar ni har, så ni har ett försäkringsskydd som känns relevant för er.

Under pågående mässa får varutransporter till hallen endast ske en timme före mässan öppnar. Förvaringsutrymmen för gods ni behöver under mässan beställer ni på plats när ni packat upp er monter.

Bemannad garderob finns i entrén på MalmöMässan.

MalmöMässan
SETT SYD/Ert företag/Monternummer
Kontaktperson (hos er)
Mässgatan 6
SE-215 32 Malmö

Husdjur får ej komma in på mässan. Endast ledhundar är tillåtet.

Monterns höjd är 2,5 meter. Observera att det ej är tillåtet att bygga över 2,5m utan tillstånd. Höjdbyggnation debiteras. Boka höjdbyggnation hos Mäss-Service jorgen@mass-service.se

Inflytt
Söndag 29 oktober 07.00 – 22.00
Önskas inflytt senare än kl. 22.00 så är detta OK mot en avgift på 2000kr/monter. Detta måste
föranmälas till Malmö Mäss-Service.

Utflytt
Tisdag 31 oktober 16.30 – 22.00
Portar och grindar öppnas så fort tomemballaget körts ut. Observera att utflyttning tidigast kan påbörjas ca 30 min. efter det mässan stängt dvs. kl. 16.30 på sista mässdagen. (Mattor ska rullas in och tomemballage köras ut etc.) Håll gångarna fria så går det fortare! Tack på förhand för visat tålamod. Färdigpackat och uppmärkt gods går bra att hämta fram till kl. 16.00 dagen efter avslutad mässa.

För att säkerställa högsta kapacitet och tillgänglighet för affärskritiska tillämpningar rekommenderar vi alltid en trådbunden anslutning. Kontakta Malmö Mäss-Service för beställning.

OBSERVERA ATT DET INTE ÄR TILLÅTET ATT TA MED EGEN RAUTER! Då dessa slår ut mässhallens nätverk.

Malmömässan tillhandahåller fritt trådlösa nätverket i alla publika utrymmen. Vi lämnar dock inga garantier för att denna kostnadsfria tjänst är fullkomligt funktionssäker i alla lägen.

Citytunneln går kontinuerligt från Centralstationen och Triangelns Station och stannar efter 5-7 minuter vid Malmömässan. Dessutom stannar buss 6, 7 och 33 på station Hyllie.

Projektledare Easyfairs:
Charlotte Bengtsson
charlotte.bengtsson@easyfairs.com
08-506 650 87

Projektkoordinator Easyfairs:
Tanya Schulte
tanya.schulte@easyfairs.com
08-506 650 41

Säljansvarig Easyfairs:
Christina Olsson
christina.olsson@easyfairs.com
08-506 650 01

Projektledare Malmö Mäss-service:
Jörgen Jönsson
jorgen@mass-service.se
040-642 99 25

Projektledare Malmömässan:
Josefine Solvang
josefine@malmomassan.se
040-631 63 27

Malmö Mässrestauranger:
Lotta Brönmark lotta.bronmark@malmomr.se
040-642 10 05

Under pågående mässa får varutransporter till hallen endast ske en timme före mässans
öppnande. Förvaringsutrymmen för gods ni behöver under mässan beställer ni på plats när ni
packat upp er monter. Det går bra att leverera gods från och med måndagen den 23 oktober,
vardagar mellan 08-16.
Det finns truckhjälp väl på plats vid inflyttning, kostnaden beror på vad ni behöver truckhjälp
med och ni betalar truckhjälpen tillsammans med er faktura från Mäss-Service.

Leveransadress
MalmöMässan
SETT SYD
Företagets namn och ert monternummer*
Kontaktperson (hos er)
Mässgatan 6
SE-215 32 Malmö

Mottagarkontakt:
Jörgen Jönsson
040-642 99 25

*Notera att godset måste vara uppmärkt med monternummer, företagsnamn och mässnamn för att
kunna köras ut till er monter och finnas på plats när ni kommer dit.

Mässrestauranger i Malmö erbjuder er som utställare att köpa lunchkuponger vilket innebär att ni kan äta en av våra lunchrätter till specialpris. Kupongerna kan köpas på plats alternativt förbeställas per mail. Betalning kan ske kontant, med kontokort eller mot faktura. Kupongerna säljs i häften om 10 stycken, brutna häften återköps ej. Observera att enstaka luncher inte kan faktureras. Vid köp mot faktura tillkommer en fakturaavgift på 125kr. Maila er beställning till: kuponger@malmomr.se eller ring 040-642 10 00.

Mäss-Service finns i mässlokalen i anslutning till inlastningsportarna för frågor om
monterbyggnation och teknik. Här kan ni bl.a. göra kompletterande efterbeställningar av montermaterial/utrustning.

Kontakt:

Jörgen Jönsson
Projektledare
jorgen@mass-service.se
040-642 99 25

www.mass-service.se

Fyll din monter med livets goda i form av mat och dryck. Mässrestauranger i Malmö äger utskänkningstillståndet på mässan vilka tillhandahåller alkoholhaltiga drycker och har Montercatering för dig som utställare. Mässrestauranger ger dig även förslag på något trevligt att bjuda dina besökare i montern. Montercatering levererar allt ifrån kaffe och smörgåsar till snittar och bubbel direkt till din monter. Eftersom vi finns och agerar direkt på plats kan du enkelt och snabbt höja nivån i din monter och bjuda på något extra. Kontakta oss, så berättar vi mer! Maila er beställning till: montercatering@malmomr.se eller ring 040-642 10 00.

Av Malmö Mäss-Service kan du beställa inredning till din monter. Tänk därför på att vara ute i god tid med er monterplanering och beställning. Efter 10 oktober läggs ett tillägg av 25% på priset och under inflyttningsdagen läggs 50% på monterbeställningar. Beställning görs till: Jörgen Jönsson jorgen@mass-service.se.

Parkeringsplatser med automater finns i anslutning till mässhallen. Automaterna tar de flesta svenska bensinkort och VISA-kort men endast parkeringen närmast mässan (T0) tar internationella kreditkort.

Inom Malmö rekommenderar MalmöMässan följande taxibolag:
Taxi Kurir: 040-70 000, Taxi 97: 040-97 97 97

Malmö Mäss-Service tillhandahåller all teknik på mässan. Tänk därför på att vara ute i god tid med er monterplanering och beställning. Efter 10 oktober läggs ett tillägg av 25% på priset och under inflyttningsdagen läggs 50% på monterbeställningar. Beställning görs till: Jörgen Jönsson jorgen@mass-service.se.

Ni skriver själva ut era utställarkort/namnskyltar innan ni kommer till mässan här.

Namnskylten ska bäras av den personal som ska jobba i er monter, under hela mässan samt
vid in- och utflyttning.

På Malmömässan kommer det i år att finnas en utställar-/talarlounge där ni som utställare har möjlighet att vila fötterna och ta en kopp kaffe.

30-31 oktober kl. 9.00-16.30