Quantcast

Press

Välkommen till SETT SYDs pressida!

 

Nedan hittar du de pressmeddelanden som publicerats


Skandinaviens största mötesplats för lärare kommer till Malmömässan den 1-2 november

Okt 25, 2016 08:32 CEST
SETT SYD är en kombinerad konferens och mässa med närmare 90 talare på plats och ett 90-tal deltagande företag i utställningen. Konferensinnehållet omfattar grundskola, gymnasieskola, förskola, fritidshem och specialpedagogik.
Läs mer här.


SVT-profilen Behrang Miri kommer till SETT SYD

Sep 14, 2016 15:46 CEST
Nu är det klart att Behrang Miri kommer att leda styrning- och ledningsspåret på Skandinaviens största mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet. SETT SYD arrangeras för andra året i rad den 1-2 november på Malmömässan.
Läs mer här.


SETT SYD – mötesplatsen för det moderna och innovativa lärandet kommer åter till Malmö

Aug 23, 2016 09:36 CEST
För andra året i rad arrangeras Skandinaviens största mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet på Malmömässan den 1-2 november. Ett brett konferensprogram med fokus på kompetensutveckling och inspiration kring den pedagogiska utvecklingen står i fokus.
Läs mer här.


Malmö stad klar som partner till SETT Syd

Maj 11, 2016 09:04 CEST
Nu är det klart att Malmö stad blir kommunpartner till Skandinaviens största konferens och mässa inom modern skolutveckling och digitalisering – SETT Syd. Mötesplatsen som samlar omkring 4 800 besök och ett sjuttiotal utställare, arrangeras den 1-2 november på Malmömässan.
Läs mer här.

 

Pressackreditering

Här kan du som journalist eller fotograf ackreditera dig till SETT SYD. Fyll i dina uppgifter och skriv ut ett presskort som du tar med till mässan. Presskortet ger fri entré till mässan och till föreläsningar i mån av plats.

Länk till pressackreditering öppnar närmare mässan.

Pressansvarig:
Marika Metsola Renström
Tel: 08-506 650 35
marika.renstrom@artexis.se