Quantcast

Praktisk information för utställare

Funderingar kring ditt deltagande som utställare?

Nedan hittar du svaren på de flesta frågor. Har du några funderingar kring ditt företags medverkan? Hör av dig till oss!

 

Praktisk info A-Ö

Besökarskanning

Vi erbjuder dig som utställare möjlighet att samla kontaktinformation genom att skanna besökarnas namnbrickor med vår kostnadsfria mobilapp. Vill du använda dig av besökarskanningen eller ha mer info om tjänsten så skicka ett mail till sett@easyfairs.com.

Besöksadress

Malmömässan
Mässgatan 6
216 23 Malmö

Boende

Vi rekommenderar dig som utställare att bo på Malmö Arena Hotell som ligger mitt emot mässan. Alternativt på Quality Hotel View som även det ligger i Hyllie, på stationstorget.

Brandföreskrifter

Rökförbud och förbud mot öppen eld gäller på Malmömässan. OBS! Allt dekorationsmaterial i montern måste vara brandbeständigt. Ska ni laga mat eller dylikt måste det vara god ventilationi montern. Vi har automatiskt brandlarm i våra mässhallar vilket innebär att våra rökdetektorer är mycket känsliga. Utryckning orsakat av utställare debiteras.

Buss/Tåg

Citytunneln går kontinuerligt från Centralstationen och Triangelns Station och stannar efter 5-7 minuter vid Malmömässan. Dessutom stannar buss 6, 7 och 33 på station Hyllie.

Exponeras mer

I vår ExpoXtra-folder har vi samlat en rad tjänster med syfte att öka ditt företags synlighet både före och under SETT SYD. Hör av dig om du är intresserad av någon av tjänsterna eller har egna idéer! Du kan ladda ner foldern genom att klicka på knappen här till höger.

Försäkring

Vi vill på ett enkelt sätt skapa ett problemfritt deltagande för er så att ni kan fokusera på mässdeltagandets affärsmässiga resultat och ägna er åt viktiga säljaktiviteter. Vid arrangemang organiserade av Easyfairs är utställarförsäkring obligatoriskt, men det finns undantag. Var vänlig kontrollera er företagsförsäkring eller andra försäkringar ni har, så ni har ett försäkringsskydd som känns relevant för er.

Förvaring av tomgods

Under pågående mässa får varutransporter till hallen endast ske en timme före mässan öppnar. Förvaringsutrymmen för gods ni behöver under mässan beställer ni på plats när ni packat upp er monter.

Garderob

Bemannad garderob finns i entrén på MalmöMässan.

Godsadress

MalmöMässan
SETT SYD/Ert företag/Monternummer
Kontaktperson (hos er)
Mässgatan 6
SE-215 32 Malmö

Hemsidan

Vi hjälper dig med att uppdatera ditt företags profil som ligger under ”Medverkande företag”. Skicka bara er logotype och företagsinfo till sett@easyfairs.com.

Hotell

Vi rekommenderar dig som utställare att bo på Malmö Arena Hotell som ligger mitt emot mässan. Alternativt på Quality Hotel View som även det ligger i Hyllie, på stationstorget.

Höjdbyggnation

Monterns höjd är 2,5 meter. Observera att det ej är tillåtet att bygga över 2,5m utan tillstånd. Höjdbyggnation debiteras. Boka höjdbyggnation hos Mäss-Service jorgen@mass-service.se

Inflytt

Vi återkommer med info gällande inflytt.

Internet

För att säkerställa högsta kapacitet och tillgänglighet för affärskritiska tillämpningar rekommenderar vi alltid en trådbunden anslutning. Kontakta Malmö Mäss-Service för beställning.

OBSERVERA ATT DET INTE ÄR TILLÅTET ATT TA MED EGEN RAUTER! Då dessa slår ut mässhallens nätverk.

Malmömässan tillhandahåller fritt trådlösa nätverket i alla publika utrymmen. Vi lämnar dock inga garantier för att denna kostnadsfria tjänst är fullkomligt funktionssäker i alla lägen.

Kontakpersoner

Projektledare Easyfairs:
Charlotte Bengtsson
charlotte.bengtsson@easyfairs.com
08-506 650 87

Projektkoordinator Easyfairs:
Tanya Schulte
tanya.schulte@easyfairs.com
08-506 650 41

Säljansvarig Easyfairs:
Christina Olsson
christina.olsson@easyfairs.com
08-506 650 01

Projektledare Malmö Mäss-service:
Jörgen Jönsson
jorgen@mass-service.se
040-642 99 25

Projektledare Malmömässan:
Josefine Solvang
josefine@malmomassan.se
040-631 63 27

Malmö Mässrestauranger:
Lotta Brönmark lotta.bronmark@malmomr.se
040-642 10 05

Leveranser

Leveransadress:
MalmöMässan
SETT SYD/Ert företag/Monternummer
Kontaktperson (hos er)
Mässgatan 6
SE-215 32 Malmö

Lunchbiljetter

Mässrestauranger i Malmö erbjuder er som utställare att köpa lunchkuponger vilket innebär att ni kan äta en av våra lunchrätter till specialpris. Kupongerna kan köpas på plats alternativt förbeställas per mail. Betalning kan ske kontant, med kontokort eller mot faktura. Kupongerna säljs i häften om 10 stycken, brutna häften återköps ej. Observera att enstaka luncher inte kan faktureras. Vid köp mot faktura tillkommer en fakturaavgift på 125kr. Maila er beställning till: kuponger@malmomr.se eller ring 040-642 10 00.

Malmö Mäss-Service

Mäss-Service finns i mässlokalen i anslutning till inlastningsportarna för frågor om
monterbyggnation och teknik. Här kan ni bl.a. göra kompletterande efterbeställningar av montermaterial/utrustning.

Material för marknadsföring

Du hittar material så som banners och mailfot genom att klicka på den lila knappen här till höger.

Montercatering

Fyll din monter med livets goda i form av mat och dryck. Mässrestauranger i Malmö äger utskänkningstillståndet på mässan vilka tillhandahåller alkoholhaltiga drycker och har Montercatering för dig som utställare. Mässrestauranger ger dig även förslag på något trevligt att bjuda dina besökare i montern. Montercatering levererar allt ifrån kaffe och smörgåsar till snittar och bubbel direkt till din monter. Eftersom vi finns och agerar direkt på plats kan du enkelt och snabbt höja nivån i din monter och bjuda på något extra. Kontakta oss, så berättar vi mer! Maila er beställning till: montercatering@malmomr.se eller ring 040-642 10 00.

Monterutformning

Av Malmö Mäss-Service kan du beställa inredning till din monter. Tänk därför på att vara ute i god tid med er monterplanering och beställning. Efter 10 oktober läggs ett tillägg av 25% på priset och under inflyttningsdagen läggs 50% på monterbeställningar. Beställning görs till: Jörgen Jönsson jorgen@mass-service.se.

Parkering

Parkeringsplatser med automater finns i anslutning till mässhallen. Automaterna tar de flesta svenska bensinkort och VISA-kort men endast parkeringen närmast mässan (T0) tar internationella kreditkort.

Taxi

Inom Malmö rekommenderar MalmöMässan följande taxibolag:
Taxi Kurir: 040-70 000, Taxi 97: 040-97 97 97

Teknik

Malmö Mäss-Service tillhandahåller all teknik på mässan. Tänk därför på att vara ute i god tid med er monterplanering och beställning. Efter 10 oktober läggs ett tillägg av 25% på priset och under inflyttningsdagen läggs 50% på monterbeställningar. Beställning görs till: Jörgen Jönsson jorgen@mass-service.se.

Utflytt

Vi återkommer längre fram med info gällande utflytt.

Utställarkort

Dessa kommer skickas till via e-post.

Utställarlounge

På Malmömässan kommer det i år att finnas en utställar-/talarlounge där ni som utställare har möjlighet att vila fötterna och ta en kopp kaffe.

Utställarprofil på settsyd.se

Skicka in er logga och valfri text till sett@easyfairs.com så lägger vi upp det under er profil på hemsidan. På så sätt synliggör ni ert deltagande och gör det lättare för besökare att hitta information om er.

Kontaktuppgifter


Christina Olsson

Säljansvarig, Easyfairs
E-post: christina.olsson@easyfairs.com
Tfn: 08-506 650 01


Jörgen Jönsson

Projektledare, Malmö Mäss-service
E-post: jorgen@mass-service.se
Tfn: 040-642 99 25

För frågor gällande Malmömässan, så som teknik, monterinreding, gods mm.