Mötesplats för inspiration och praktik

Hösten 2014 lanserades SETT SYD i Malmö och går sedan dess varje höst. Vi ville erbjuda ännu fler lärare, IKT-pedagoger, skolledare, förskollärare och ledningspersonal möjlighet att uppleva mötesplatsen och ta del inspirationen, digitala verktygen, moderna lärmiljöer, nätverkande, forskningsrapporterna och trenderna.

SETT startade på Kistamässan i Stockholm, där den genomförts årligen sedan 2012. SETT SYD erbjuder samma högkvalitativa innehåll för samma målgrupp som Stockholmsupplagan och projektleds av samma team som i Stockholm.

SETT står för ”Scandinavian Educational Technology Transformation” och är Skandinaviens största mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet. Mötesplatsen handlar om inspiration, ökad nyfikenhet och kunskap kring hur vi kan utnyttja nya sätt att arbeta mot högre måluppfyllelse i skolans alla nivåer. Mässan äger även rum i Stockholm och Oslo under namnet SETT.

Vem riktar sig SETT SYD till?

Om du är lärare, skolledare, förskollärare, pedagog eller jobbar med förvaltningsfrågor är det här den perfekta mötes- och inspirationsplatsen för dig. SETT SYD riktar sig även till dig som är nyfiken på att knyta nya spännande kontakter i utställningsdelen och där möta leverantörer av digitala verktyg och moderna fysiska lärmiljöer.

 

Kombinerad konferens och mässa

Konferensprogrammets innehåll presenteras genom inspirerande föreläsningar, i syfte att ge dig nya intressanta idéer om hur du praktiskt och konkret kan utveckla både dig själv och din skola i nya spännande riktningar.

Läs mer om konferensen här!

 

Utställningen

Utställningen har utvecklats till en aktiv, bubblande mötesplats där utställarna bjuder in till föreläsningar, popup klasser, workshops, diskussioner och tävlingar. Här finns en stor bredd inom områden som utbildning, interiör för klassrum, digitala hjälpmedel, hjälpmedel för funktionshindrade elever, pedagogiska läromedel, IT-infrastruktur, film och mediabolag.

Se vilka utställarna är!

 

SETTdate

I SETTdate kan du träffa talarna efter varje föreläsning. Här får du chansen att ställa dina frågor direkt till föreläsaren och fördjupa dig i ämnet. En yta mitt i utställningen för er besökare att mötas, reflektera, diskutera eller bara ”hänga en stund”.