Kombinerad konferens och mässa

Konferensprogrammets innehåll presenteras genom inspirerande föreläsningar, i syfte att ge dig nya intressanta idéer om hur du praktiskt och konkret kan utveckla både dig själv och din skola i nya spännande riktningar.

Utställningen har utvecklats till en aktiv mötesplats där utställarna bjuder in till föreläsningar, popup klasser, workshops, diskussioner och tävlingar. Här finns en stor bredd inom områden som utbildning, interiör för klassrum, digitala hjälpmedel, hjälpmedel för funktionshindrade elever, pedagogiska läromedel, IT-infrastruktur, film och mediabolag.

 

Vem riktar sig SETT SYD till?

Om du är lärare, skolledare, förskollärare, pedagog eller jobbar med förvaltningsfrågor är det här den perfekta mötes- och inspirationsplatsen för dig!

SETT SYD riktar sig även till dig som är nyfiken på att knyta nya spännande kontakter i utställningsdelen och där möta leverantörer av digitala verktyg och moderna fysiska lärmiljöer.

Varför ska du som skolledare gå på SETT SYD?

  • Få en riklig omvärldsbevakning
  • Digitalt lärande är en del av det systematiska kvalitetsarbetet
  • Utveckla det professionella nätverket, knyt allianser för utveckling
  • Kollegialt lärande, skolledare emellan
  • Stärk ditt pedagogiska ledarskap 2.0

Varför ska du som lärare/pedagog gå på SETT SYD?

  • Hitta nya sätt att få måluppfyllelse
  • Investering i den pedagogiska utvecklingen
  • Träffa andra pedagoger och utbyta erfarenheter, kollegialt lärande
  • Plocka med dig inspiration hem till ditt arbetslag
  • Tadel av det absolut senaste inom pedagogisk utveckling

Mer om SETT SYD

Hösten 2014 lanserades SETT SYD i Malmö och går sedan dess varje höst. Vi ville erbjuda ännu fler lärare, IKT-pedagoger, skolledare, förskollärare och ledningspersonal möjlighet att uppleva mötesplatsen och ta del inspirationen, digitala verktygen, moderna lärmiljöer, nätverkande, forskningsrapporterna och trenderna.

SETT startade på Kistamässan i Stockholm, där den genomförts årligen sedan 2012. SETT SYD erbjuder samma högkvalitativa innehåll för samma målgrupp som Stockholmsupplagan och projektleds av samma team som i Stockholm.

SETT står för ”Scandinavian Educational Technology Transformation” och är Skandinaviens största mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet. Mötesplatsen handlar om inspiration, ökad nyfikenhet och kunskap kring hur vi kan utnyttja nya sätt att arbeta mot högre måluppfyllelse i skolans alla nivåer. Mässan äger även rum i Stockholm och Oslo under namnet SETT.