Nova Software

Nova Software

Monter: C:10
Telefonnummer: 0515-777 888
Mailadress: info@novasoftware.se

Välkommen till Nova Software i monter C:10

Närvarande uppväxt – alla elevers rätt till utbildning
För att säkerställa elevernas rätt till utbildning måste elevernas frånvaro registreras, följas upp och åtgärdas. Det finns stor risk att frånvaro kan påverka elevens utveckling mot utbildningens mål på ett negativt sätt.

Rutiner och strategier för närvaroarbete kan se olika ut på olika skolor. Det viktigaste är att frånvaro uppmärksammas.

#närvaroeffekten
Närvaroeffekten är ett förslag på hur skolor kan arbeta effektivt med att minska frånvaron och strategiskt börja öka närvaron. Skolor i kommuner och organisationer som arbetar enligt #närvaroeffekten kommer att se resultat.

Aktiviteter i montern:

  • Café Nova
  • Frågesport
  • Kahoottävling
  • Prisutdelningar

Vi bjuder som vanligt på den bästa espresson på hela mässan. Smaka gärna på en fantastisk chokladbit samtidigt som du deltar i våra olika tävlingar med chans att vinna fina priser.

Nova Software

Nova Software är ett IT- och kunskapsföretag som är marknadsledande inom det skoladministrativa området. Vår ambition är att utveckla kvalificerade tjänster som förenklar skolan. Våra IT-stöd för skolan ska effektivisera, underlätta och säkerställa att korrekt information finns tillgänglig för rätt person vid rätt tidpunkt.

Vi vill vara den naturliga plattformen för skolans IT-tjänster och göra det möjligt för skolorna att leva upp till omvärldens förväntningar och krav.

Våra produkter och tjänster stödjer skolans processer för tjänsteplanering, schemaläggning, frånvarohantering, lektionsplanering, elevdokumentation samt kommunikation mellan skola och hem.

Kontakta oss redan idag för att diskutera hur du kan starta #närvaroeffekten.

info@novasoftware.se, 0515-777 888, novasoftware.se

 

Följ Nova på Facebook och Instagram
Anmäl till Nova Software nyhetsbrev

 

Vi ses!