Vad roligt att du ska vara med och ställa ut på SETT SYD 2018!

Nedan hittar du praktisk information samt marknadsföringsmaterial inför mässan.

Vi erbjuder dig som utställare möjlighet att samla kontaktinformation genom att skanna besökarnas namnbrickor med vår kostnadsfria mobilapp. Vill du använda dig av besökarskanningen eller ha mer info om tjänsten så skicka ett mail till sett@easyfairs.com.

Malmömässan
Mässgatan 6
216 23 Malmö

Vi rekommenderar dig som utställare att bo på Malmö Arena Hotell som ligger mitt emot mässan. Alternativt på Quality Hotel View som även det ligger i Hyllie, på stationstorget.

Rökförbud och förbud mot öppen eld gäller på Malmömässan. OBS! Allt dekorationsmaterial i montern måste vara brandbeständigt. Ska ni laga mat eller dylikt måste det vara god ventilationi montern. Vi har automatiskt brandlarm i våra mässhallar vilket innebär att våra rökdetektorer är mycket känsliga. Utryckning orsakat av utställare debiteras.

Önskas ström längre än till kl. 16.00 mässans sista dag, meddela Mäss-Service. Önskas nattström beställs detta i samband med övrig elbeställning.

All typ av filmning inne på mässan måste godkännas i förhand av mässans projektledning.

Vi vill på ett enkelt sätt skapa ett problemfritt deltagande för er så att ni kan fokusera på mässdeltagandets affärsmässiga resultat och ägna er åt viktiga säljaktiviteter. Vid arrangemang organiserade av Easyfairs är utställarförsäkring obligatoriskt, men det finns undantag. Var vänlig kontrollera er företagsförsäkring eller andra försäkringar ni har, så ni har ett försäkringsskydd som känns relevant för er.

Under pågående mässa får varutransporter till hallen endast ske en timme före mässan öppnar. Förvaringsutrymmen för gods ni behöver under mässan beställer ni på plats när ni packat upp er monter.

Bemannad garderob finns i entrén på MalmöMässan. Garderoben har öppet 30 min före mässan öppnar samt 30 min efter stängning.

MalmöMässan
SETT SYD/Ert företag/Monternummer
Kontaktperson (hos er)
Mässgatan 6
SE-215 32 Malmö

Husdjur får ej komma in på mässan. Endast ledhundar är tillåtet.

Monterns höjd är 2,5 meter. Observera att det ej är tillåtet att bygga över 2,5m utan tillstånd. Höjdbyggnation debiteras. Boka höjdbyggnation hos Mäss-Service jorgen@mass-service.se

Inflytt
Onsdag 17 oktober 07.00 – 20.00
Önskas inflytt senare än kl. 20.00 så är detta OK mot en avgift på 2000kr/monter. Detta måste
föranmälas till Malmö Mäss-Service.

Utflytt
Fredag 19 oktober 16.00 – 22.00
Portar och grindar öppnas så fort tomemballaget körts ut. Observera att utflyttning tidigast kan påbörjas ca 30 min. efter det mässan stängt dvs. kl. 16.00 på sista mässdagen. (Mattor ska rullas in och tomemballage köras ut etc.) Håll gångarna fria så går det fortare! Tack på förhand för visat tålamod. Färdigpackat och uppmärkt gods går bra att hämta fram till kl. 16.00 den 22 oktober.

För att säkerställa högsta kapacitet och tillgänglighet för affärskritiska tillämpningar rekommenderar vi alltid en trådbunden anslutning. Kontakta Malmö Mäss-Service för beställning.

OBSERVERA ATT DET INTE ÄR TILLÅTET ATT TA MED EGEN RAUTER! Då dessa slår ut mässhallens nätverk.

Malmömässan tillhandahåller fritt trådlösa nätverket i alla publika utrymmen. Vi lämnar dock inga garantier för att denna kostnadsfria tjänst är fullkomligt funktionssäker i alla lägen.

Citytunneln går kontinuerligt från Centralstationen och Triangelns Station och stannar efter 5-7 minuter vid Malmömässan. Dessutom stannar buss 6, 7 och 33 på station Hyllie.

Projektledare Easyfairs:
Sofia Täppmark
sofie.tappmark@easyfairs.com
08-506 650 21 

Projektkoordinator Easyfairs:
Erika Hansson
erika.hansson@easyfairs.com
08-506 650 41

Säljansvarig Easyfairs:
Christina Olsson
christina.olsson@easyfairs.com
08-506 650 01

Projektledare Malmö Mäss-service:
Li Mellberg
li@mass-service.se
040-642 99 26

Projektledare Malmömässan:
Josefine Solvang
josefine@malmomassan.se
040-631 63 27

Malmö Mässrestauranger:
Lotta Brönmark
lotta.bronmark@malmomr.se
040-642 10 05

Under in- och utflyttning samt mässans öppettider tillhandahåller MalmöMässan kärl för allt brännbart material.

Under pågående mässa får varutransporter till hallen endast ske en timme före mässans
öppnande. Förvaringsutrymmen för gods ni behöver under mässan beställer ni på plats när ni
packat upp er monter. Det går bra att leverera gods från och med måndagen den 11 oktober,
vardagar mellan 08-16.
Det finns truckhjälp väl på plats vid inflyttning, kostnaden beror på vad ni behöver truckhjälp
med och ni betalar truckhjälpen tillsammans med er faktura från Mäss-Service.

Leveransadress
Det är mycket viktigt att du märker godset noggrant, ange adressen på följande sätt:

MalmöMässan
SETT SYD
Företagets namn, monternummer*
Kontaktperson (hos er), telefonnummer
Mässgatan 6
SE-215 32 Malmö

Mottagarkontakt:
Li Mellberg
040-642 99 26

*Notera att godset måste vara uppmärkt med monternummer, företagsnamn och mässnamn för att
kunna köras ut till er monter och finnas på plats när ni kommer dit.

Spelas musik i montern eller genomförs demonstrationer förutsätts att musik/demonstrationsplatsen avskärmas på ett sådant sätt att ljudet ej går utanför den egna montern. Dessa begränsningar är till för allas trevnad och effektivitet.

Mässrestauranger i Malmö erbjuder er som utställare att köpa lunchkuponger vilket innebär att ni kan äta en av våra lunchrätter till specialpris. Kupongerna kan köpas på plats alternativt förbeställas per mail. Betalning kan ske kontant, med kontokort eller mot faktura. Kupongerna säljs i häften om 10 stycken, brutna häften återköps ej. Observera att enstaka luncher inte kan faktureras. Vid köp mot faktura tillkommer en fakturaavgift på 125kr. Maila er beställning till: kuponger@malmomr.se eller ring 040-642 10 00.

Mäss-Service finns i mässlokalen i anslutning till inlastningsportarna för frågor om
monterbyggnation och teknik. Här kan ni bl.a. göra kompletterande efterbeställningar av montermaterial/utrustning. De har öppet:

Onsdag 17 oktober kl. 07:00-20:00
Torsdag 18 oktober kl. 07:00-16:00
Fredag 19 oktober kl. 07:00-22:00

Kontakt:

Li Mellberg
Projektledare
li@mass-service.se
040-642 99 26

www.mass-service.se

Fyll din monter med livets goda i form av mat och dryck. Mässrestauranger i Malmö äger utskänkningstillståndet på mässan vilka tillhandahåller alkoholhaltiga drycker och har Montercatering för dig som utställare. Mässrestauranger ger dig även förslag på något trevligt att bjuda dina besökare i montern. Montercatering levererar allt ifrån kaffe och smörgåsar till snittar och bubbel direkt till din monter. Eftersom vi finns och agerar direkt på plats kan du enkelt och snabbt höja nivån i din monter och bjuda på något extra. Kontakta oss, så berättar vi mer! Maila er beställning till: montercatering@malmomr.se eller ring 040-642 10 00.

Av Malmö Mäss-Service kan du beställa inredning till din monter. Tänk därför på att vara ute i god tid med er monterplanering och beställning. Efter 10 oktober läggs ett tillägg av 25% på priset och under inflyttningsdagen läggs 50% på monterbeställningar. Beställning görs till: Jörgen Jönsson jorgen@mass-service.se.

Av Malmö Mäss-Service kan du beställa inredning till din monter. Tänk därför på att vara ute i god tid med er monterplanering och beställning. Efter 27 september läggs ett tillägg av 25% på priset och under inflyttningsdagen läggs 50% på monterbeställningar. Beställning görs till: Li Mellberg li@mass-service.se.

Obs! Det är inte tillåtet att påbörja demontering av montern före klockan 16:00 sista mässdagen. Montern måste även vara bemannad fram till denna tidpunkt. I förekommande fall kan Easyfairs komma att påföra ett vitesbelopp om 10 000 kr, om detta inte efterföljs.

Parkeringsplatser med automater finns i anslutning till mässhallen. Automaterna tar de flesta svenska bensinkort och VISA-kort men endast parkeringen närmast mässan (T0) tar internationella kreditkort.

Vi vill göra er uppmärksamma på att något post- eller bankkontor inte finns på mässområdet. Närmsta bankomat finns på Stationstorget, ca 4 minuters gångväg från mässhallen.

Rökning sker utomhus.

Ni som utställare ansvarar själva för städning i den egna montern under inflytt, mässans gång och utflytt. Städning inför öppning av mässan ingår ej. Monterstädning för hela perioden kan beställas Malmö Mäss-Service.

Vi vill göra er uppmärksamma på den stöldrisk som alltid finns på mässor, särskilt under in- och utflyttning, samt före och efter ordinarie öppettider, då många människor är i omlopp. Varje utställare står själv för sin försäkring.

Vi ombesörjer allmän vakthållning, men påtar oss inget ansvar för utställda varor. Extra vakthållning kan beställas av Malmö Mäss-Service.

Inom Malmö rekommenderar MalmöMässan följande taxibolag:
Taxi Kurir: 040-70 000, Taxi 97: 040-97 97 97

Malmö Mäss-Service tillhandahåller all teknik på mässan. Tänk därför på att vara ute i god tid med er monterplanering och beställning. Efter 27 september läggs ett tillägg av 25% på priset och under inflyttningsdagen läggs 50% på monterbeställningar. Beställning görs till: Li Mellberg li@mass-service.se.

Ni skriver själva ut era utställarkort/namnskyltar innan ni kommer till mässan via denna länk: http://www.trippus.net/SETTSYD2018/utstallare.

Namnskylten ska bäras av den personal som ska jobba i er monter, under hela mässan samt
vid in- och utflyttning.

På Malmömässan kommer det i år att finnas en utställar-/talarlounge där ni som utställare har möjlighet att vila fötterna och ta en kopp kaffe.

Mässan är en arbetsplats, stora truckar rör sig i lokalerna och av detta skäl är det inte tillåtet för barn under 16 år att vistas i lokalerna under in- och utflyttning. Respektera förbudet för era barns och våra truckförares skull.

Mässan är en fackmässa, och under öppningstid är åldersgränsen 18 år. För frågor, kontakta sofie.tappmark@easyfairs.com.

Rensa monterväggarna från häftklammer, stift, tejp m.m. Om detta inte har gjorts debiterar Malmö Mäss-Service en timkostnad. Malmö Mäss-Service debiterar även kostnad för återställande av väggar som utställare målat.

Återlämning av lånat material, nycklar etc., skall göras till Malmö Mäss-Service, omedelbart efter mässans stängning.

Torsdag: 09.00-16.30
Fredag: 09.00-16.00

Visa att ditt företag ställer ut på SETT SYD!

Klicka på bannern nedan för att hitta all marknadsföringsmaterial.

Uppdatera din sida!

Alla utställare finns med på denna sida.
Logga in här för att för att uppdatera din utställarsida.

Saknar du lösenord? Maila oss på: sett@easyfairs.com

Klicka på bilden nedan för att se hallskissen.
(Senast uppdaterad: 3 maj)