Arrangörer

Easyfairs är en del av Artexis Easyfairs Group, ett av Europas ledande mässbolag, som arrangerar 125 evenemang i 16 länder och driver 8 anläggningar i Benelux-länderna och Skandinavien. Artexis Easyfairs har två affärsområden som drivs under två varumärken, Artexis som äger och driver mässanläggningarna Kistamässan och Malmömässan och mässarrangören Easyfairs, som genomför över 50 egna mässor årligen i Sverige. På Easyfairs mässor får du möjligheten att besöka framtiden. www.easyfairs.com

Meet In Grid (fd Rektorsakademien Utveckling) är ett produktionsbolag som skapar moderna arenor för lärande och förändring. Vår passion och drivkraft är lärandets kraft. Vi tror på mötets magi- det är i gridden tillsammans med andra som förändring sker och förstärks.

Samarbetspartners

Var du än befinner dig på din resa som lärarstudent, lärare eller skolledare finns det många fördelar med att vara medlem i Lärarförbundet. Oavsett om du har jobbat i många år, är ny i yrket eller om du blir arbetslös kan du ta del av ett välfyllt medlemskap. Du är också med och påverkar beslutsfattare i frågor som ligger dig varmt om hjärtat. Viktiga frågor som gör att du kan bli den bästa lärare eller skolledare du kan vara. Tveka inte att kontakta vårt ombud på din skola och berätta vad just du är intresserad av att engagera dig i eller få mer information. Gör då också som 230 000 andra lärarstudenter, lärare och skolledare, bli medlem! www.lararforbundet.se

Kommunpartners 2017

Malmö stad: I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet. Här finns initiativkraften och idéerna till nya sätt att jobba inom förskolan och skolan. Malmö stad vill med sitt deltagande inspirera och berätta om förskolan och skolans värld, som är fylld av utmaningar och glädje. Vi välkomnar också mötesarenor för samtal om karriärvägar och utvecklingsmöjligheter inom förskolan och skolan.

Vi ser SETT SYD som en möjliggörande mötesarena för kreativa och gränsöverskridande samtal mellan olika verksamheter inom såväl offentlig som privat sektor. Med gemensamma krafter siktar vi  mot framtidens lärande i olika digitala sammanhang.

Simrishamn kommun: Som kommunpartner till SETT SYD får vi vara med och påverka innehållet på en av Sveriges största utbildningskonferenser för skolfolk. Simrishamn ligger i framkant inom många områden i skolan och SETT SYD är en viktig inspirationskälla.

 

Om kommunpartnerskap
På SETT SYD arbetar vi tillsammans med ett antal kommunpartners, dessa har möjlighet till inflytande över innehållet i konferensen så det möter de behov som kommunerna har lokalt vad gäller kompetensutveckling inom det moderna lärandet. Som kommunpartner kan man också få med talare som man kan visa upp i programmet, givet att dessa kvalitetssäkras först av SETT SYDs innehållsgrupp. Dessutom får de:

1. Kostnadseffektiv kompetensutveckling i två dagar för personalen.
2. Möjlighet att synas utefter Employer Branding, dvs. visa upp sin kommun som arbetsgivare.

Vill du bli kommunpartner? Hör av dig till oss så får du veta mer!